Van Garderen Kantoormeubelen gaat verder onder nieuwe naam

Kantoormeubelen bedrijf VG Trading, aan de Ambachtsweg in Huizen, gaat vanaf nu verder onder de naam Van Garderen Kantoormeubelen. Deze naamsverandering komt na een lange periode van verandering, waarbij het bedrijf zich steeds meer is gaan richten op duurzaamheid en ergonomie. Zo zijn er verschillende ergonomische producten en accessoires te koop via de website, waaronder zit-sta bureaus, deskbikes en stoelen voor bewegend zitten. Ook is er sinds kort een nieuwe ‘Green Deal’ om oud meubilair te recyclen. Wat er nog meer gaat veranderen bij Van Garderen Kantoormeubelen, lees je in dit artikel.

Ergonomie op de werkvloer

Ergonomisch werken is steeds belangrijker geworden binnen Nederlandse bedrijven. Vrijwel ieder kantoor is tegenwoordig ergonomisch ingericht, met verstelbare bureaus en bureaustoelen. Het assortiment van Van Garderen Kantoormeubelen omvat diverse producten en oplossingen voor ergonomisch werken, zoals de beste elektrische zit-sta bureaus. Ook voor ergonomische bureaustoelen is er een ruime keuze, evenals andere kantoorbenodigdheden zoals kabelgoten, archiefkasten en ladeblokken, die allemaal via de website kunnen worden besteld.

Aandacht voor duurzaamheid

De transformatie van Van Garderen Kantoormeubelen richt zich ook op duurzaamheid en circulariteit, waarbij het bedrijf zich actief inzet voor een groenere toekomst. Een tastbaar voorbeeld hiervan is de NMBRS-collectie, vervaardigd uit gerecyclede materialen, waarmee het bedrijf de circulaire economie bevordert. Ook de ‘Green Deal’ draagt hieraan bij. Dit initiatief houdt in dat bij de aanschaf van nieuwe bureaustoelen, de oude stoelen worden teruggenomen en gerecycled.

Een kijkje in de showroom

Ben je zelf op zoek naar kantoormeubilair? De nieuwe showroom van Van Garderen Kantoormeubelen is speciaal ingericht om klanten optimaal te ondersteunen. Hier kunnen klanten de bureaus en stoelen bekijken en uitproberen, terwijl aan de hand van demonstraties de werking ervan wordt toegelicht. Klanten kunnen eenvoudig via de website een afspraak maken om de showroom te bezoeken op de Ambachtsweg 26 in Huizen.

Of het nu gaat om een complete kantoorinrichting of specifieke wensen, bij Van Garderen Kantoormeubelen vind je alles wat je nodig hebt. Met een toewijding aan duurzaamheid, innovatie en klanttevredenheid blijft het bedrijf streven naar een betere en groenere toekomst. De vernieuwde webshop biedt een overzichtelijk assortiment, maar voor maatwerkoplossingen kun je ook altijd contact opnemen.

Dit artikel delen